Hjälp oss att donera mat till vårdpersonalen

Bidra till ökad uthållighet inom svensk sjukvård!


Skänk din gåva

Video: Häng med när vi levererar färsk frukt, snacks och dryck till äldreboenden tillsammans med Enjoy meals. Nu är vårt lager nästan slut! För att vi ska kunna fortsätta stötta sjukvårdspersonal med gratis mellanmål och mat behöver vi din hjälp.

Till dig som vill hjälpa till i coronatider

Covid-19-krisen påverkar det svenska folket och hela världen på ett sätt som ingen annan kris har.

I frontlinjen står vår hjältar inom sjukvården dag och natt och sliter hårt för att rädda liv, samtidigt som de utsätter sig själva för risken att bli smittade.

Tillsammans med WeFightCovid kan även du bidra att öka uthålligheten inom svensk sjukvård genom att hjälpa sjukvårdspersonal utanför jobbet

Svensk-sjukvård-wefightcovid-corona


toa-heftiba-inDRPMBfX8M-unsplash
Wefightcovid.org

Vi har hittills fördelat 1500 måltider, hjälp oss fördela fler!

Vi på WeFightCovid har sedan mitten av mars fördelat 1500 måltider till sjukvårdspersonal i Stockholmsområdet. Initiativet har bidragit till att vårdpersonal har orkat med de nu långa arbetspassen samt när de går av sina pass.

För att vi ska kunna nå ut till flera personer och fortsätta tillhandahålla gratis måltider till sjukvårdspersonal i hela Sverige behöver vi nu din hjälp!

Bidra till ökad uthållighet
inom svensk sjukvård!

Swisha din gåva nu!

Vi välkomnar gåvor på alla nivåer. Varje krona gör skillnad och bidrar till ökad uthållighet inom svensk sjukvård!

Via vårt samarbete med Foodora, Uber Eats & Wolt kan vi erbjuder levererade måltider direkt hem till sjukvårdspersonalen. För varje 50 kr gåva vi får in matchar vi och våra partners så att det blir till en 100 kr matkupong som dem får tillgång till när loggar in via sitt SITHS-ID online.

Läs mer om hur din gåva administreras


qr-500kr

SamarbetspartnersTack ni som bidrar till att göra
vårdpersonalens vardag mycket enklare!


Skänk din gåva